AMF Fastigheter väljer automatiskt besökssystem från PartnerSec

”Våra hyresgäster är moderna och innovativa företag som ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Vi behövde en ny typ av besökshantering som kan hantera ett stort flöde av besökare på ett nytt innovativt sätt.”

Erik Nylund, Driftchef AMF Fastigheter

Automatiserat besökssystem med integrerat passersystem och styrning av speed gates.​

AMF Fastigheter - Urban Escape​

Det nya besökssystemet kommer vara helt pappersfritt och baseras på en ny typ av QR-nycklar™ som PartnerSec utvecklat samt avancerad SMS och E-post teknik.

I entren till Urban Escape sitter självregisteringskiosker med samtliga hyresgäster. Hyresgästerna representeras av deras företagsnamn på en snyggt designat touchkiosk. Varje hyresgäst har sina unika inställningar så att när besökare väljer ett företagsnamn så ändra automatiskt hela kiosken till reglerna som gäller för just denna hyresgäst.

CavVisit kommer att användas i ett av husen i Urban Escape, Stockholm. AMF Fastigheter står bakom omvandlingen av Stockholms nya citykvarter, det största stadsutvecklingsprojektet i innerstaden på flera decennier. Fem hus, fyra gator, två torg och en galleria mitt i city fylls nu med nytt liv i form av kontor, hotell, butiker, restauranger, caféer, barer och mötesplatser.

Erik Nylund, Driftchef AMF Fastigheter

”-Urban Escape är en öppen och pulserande plats där både företag, besökare och Stockholmare vill vara. Våra hyresgäster är moderna och innovativa företag som ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Vi behövde en ny typ av besökshantering somkan hantera ett stort flöde av besökare på ett nytt innovativt sätt.Vi är väldigt nöjda med den lösning som snart börjar användas.”

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vision

Vår vision är ”The Worlds Best First Impression™” vilket betyder att våra produkter ska ge våra kunders kunder världens bästa första intryck och det gör vi med enkelhet, säkerhet och automatisering.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.