Halmstad kommun väljer CavVisit som cloudbaserat besökssystem till hela kommunen

”PartnerSec kunde påvisa den bästa cloudbaserade systemlösningen baserat på vår kravställning samt bästa pris och vann därmed upphandlingen.”

Cecilia Bladh, Utvecklingsledare Halmstad kommun

Cloudbaserat besökssystem för hela kommunen. Qr-koder, unika inställningar per förvaltning.

Halmstad kommun

Halmstads kommun kommer att använda det cloud-baserade besökssystemet CavVisit som är en del i PartnerSec APV platform (Access, Payment, Visitor).

I systemet kommer medborgare och övriga besökare att hanteras i ett gemensamt besökssystem.

Halmstads kommun har en så kallad kommunlicens av CavVisit vilket betyder att de får använda systemet fritt till kommunens samtliga förvaltningar. Varje förvaltning kommer att ha sina unika inställningar, meddelande och integrationer.

För PartnerSec betyder affären med Halmstads kommun att våra investeringar i state-of-the-art cloudteknik lönar sig och att våra kunder ser stora värden i säkra, cloudbaserade, lösningar. Vi är stolta över att få Halmstads kommuns förtroende att leverera denna lösning och ser framåt ett långsiktigt samarbete.

Cecilia Bladh, Utvecklingsledare Halmstad kommun

”I denna upphandling har vi haft en projektgrupp med representanter från flertalet av kommunens förvaltningar & bolag. Tillsammans tog vi fram en besökshanteringsprocess för hela kommunen som vi sedan utgick från när vi satte våra krav. Detta gjorde att det blev en unik sammanställning med krav som ska täcka många behov. PartnerSec kunde påvisa den bästa cloudbaserade systemlösningen baserat på vår kravställning samt bästa pris och vann därmed upphandlingen.”

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vision

Vår vision är ”The Worlds Best First Impression™” vilket betyder att våra produkter ska ge våra kunders kunder världens bästa första intryck och det gör vi med enkelhet, säkerhet och automatisering.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.