Den Automatiska Receptionen: QR-koder, Besökskiosker och Speed Gates

En reception är annorlunda idag jämfört med tidigare. Då var receptionisten en person som satt fast i receptionen och väntade på nästa besökare. Idag är receptionisten så mycket mer och ansvarar ofta för stora delar av fastighetens övriga behov, utöver närvaro i receptionen.

Med besökssystemet CavVisit bestämmer ni när och hur mycket av besökshantering som ska automatiseras.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

QR-koder i Besöksprocessen

QR-koder, eller Quick Response-koder, har blivit en nyckelkomponent i den automatiska receptionen. Besökare kan enkelt skanna sina QR-koder vid ankomst, vilket ger dem omedelbar tillgång och eliminerar behovet av pappersformulär och köer.

Besökskiosker för Självbetjäning

Besökskiosker är en viktig del av den automatiska receptionen och erbjuder besökare en snabb och bekväm incheckningsprocess. Dessa stationer kan anpassas för olika företagsbehov och erbjuder identifiering och behörighetskontroll.

Speed Gates och Smidig Passagekontroll

Speed gates med QR-kodsläsare säkerställer snabb och effektiv passagekontroll. Besökare skannar sina QR-koder för att få tillträde, vilket minskar trängsel och ökar säkerheten vid ingången.

Innovativa Besöksprocesser

Den automatiska receptionen integrerar besöksprocessen med andra system och tjänster, inklusive nätverksåtkomst och digitala signaturer. Detta skapar en effektiv och integrerad besöksupplevelse.

Fördelar för Besökare

Automatiseringen av besöksprocessen ger besökare en smidig och säker ankomstupplevelse. De sparar tid och undviker frustration genom att använda QR-koder och besökskiosker

Sammanfattning

Den automatiska receptionen med QR-koder, besökskiosker och speed gates har omdefinierat besöksprocesser och skapat en smidigare, säkrare och mer effektiv upplevelse för besökare och organisationer. Framtiden ser ljus ut för denna teknologiska utveckling inom besöks- och säkerhetsområdet.

Ett besöksystem för alla

Med CavVisit skräddarsys det perfekta första bemötandet för dina besökare. Oavsett hur du vill bemöta dina besökare eller vilken information du vill delge dem så hanterar besökssystemet CavVisit det. Lita på oss. Sveriges största företag gör det.

Nyfiken på hur vårt besökssystem kan helt eller delvis automatisera er reception?

Boka in ett kostnadsfritt möte! Under mötet presenterar vi systemet och dess stora variation av moduler närmare. Vi går också igenom de specifika behoven för just er organisation. Dessa ligger sedan till grund för det förslag på lösning som skulle passa för just er.Offerten är sedan lika kostnadsfri som det första mötet.

Låter det intressant?

Hör av er till oss redan idag!

Ta emot besökare automatiskt

Det cloudbaserade besökssystemet CavVisit har en inbyggd regelmotor där besöksprocesserna anpassas för varje installation och plats. Varje plats har sina, unika, regler för att automatiskt ta emot besökare.

QR-keys

QR-koder till mobilen

I den automatiserade receptionen skickar vi QR-koder till besökarnas mobiltelefon via SMS. Besökaren slipper besöksbricka och tar istället sin mobiltelefon och visar QR-koden för QR-kodsläsaren.

Rätt besökare till rätt våning

Den automatiska receptionen guidar besökaren automatiskt till rätt våning genom en integration till hissarna i fastigheten. QR-koden fungerar endast på de våningar som besökaren har rätt att åka till.

KONE integration

Det smarta valet

Automatiska uppdateringar, webbaserade gränssnitt, inbyggda scheman, automatiska GDPR processer, kryptering, mobila nycklar och mycket annat gör att PartnerSec är det rätta valet för den obemannade reception som vill använda moderna säkerhetslösningar.

CavVisits funktioner

PartnerSecs besöksystem innehåller en rad funktioner som anpassas till varje verksamhets behov.

 

QR-kodsbaserad Incheckning och Identifikation

En QR-kodsbaserad incheckning gör det möjligt för besökare att snabbt och enkelt registrera sig vid ankomst. Besökare ska kunna generera eller få QR-koder i förväg och sedan skanna dem vid en besökskiosk eller en QR-kodsläsare vid ingången. Detta möjliggör en sömlös och kontaktlös incheckningsprocess, vilket minimerar köbildning och ökar effektiviteten.

Behörighetskontroll och Tillträdeshantering

Den automatiska receptionen bör ha en mekanism för att säkerställa att endast behöriga besökare får tillgång till specifika områden eller byggnader. Detta kan göras genom att koppla QR-koder till besökarens behörigheter. När QR-koden skannas, bör systemet automatiskt verifiera besökarens behörigheter och tilldela rätt tillträde. Detta är särskilt viktigt för företag med olika säkerhetsnivåer och begränsningar för olika områden.

Besöksloggning och Säkerhetsspårning

En central funktion är att logga besökares aktiviteter och information. Besöksloggar inkluderar tidpunkt för incheckning, namn, kontaktuppgifter och besöksändamål. Dessa uppgifter är inte bara viktiga för att säkerställa säkerhet utan också för att följa upp och övervaka besöksmönster. Om något oväntat inträffar kan organisationen enkelt spåra besökare och kontakta dem om det behövs.

Anpassningsbarhet och Integration

Den automatiska receptionen bör vara anpassningsbar för att passa företagets specifika behov och krav. Det bör vara möjligt att integrera systemet med befintliga säkerhets- och nätverksinfrastrukturer. Dessutom bör det vara skalbart för att möta framtida krav och teknologiska framsteg. Integration med andra system, som nätverksåtkomstkontroll, kan också vara en viktig funktion för att erbjuda en heltäckande lösning för besökshantering.

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.