Passersystem Funktioner

Här hittar du en funktionsöversikt av passersystemet CampTrac.

Vänligen observera att vi inte visar samtliga funktioner här så är det någon funktion du inte hittar i listan som du behöver så kontakta oss så kan vi se om vi har den funktion du söker.

Innehållsförteckning

Cloudbaserat passersystem

Tack vare att passersystemet är cloudbaserat sköter vi alla backuper och uppgraderingar automatiskt. Systemet är tillgänglig via din webbläsare. Vi garanterar att systemet följer svenska lagar och regler (GDPR & Schrems II). Systemet är godkänt för att levereras till svenska kommuner och myndigheter.

Läs mer om det cloudbaserade passersystemet >>>

cloudbaserat

APP för att öppna dörrar

Med den nya APPen kan en användare (en person som behöver öppna dörrar på en eller flera platser) få tillgång till dörrar och bommar genom ett enkelt klick på en knapp. Användaren kan också använda en QR-kod som fungerar som ett passerkort.

APPen är en så kallad ”multi-site” APP vilket betyder att den tillåter användare att ha tillgång till flera platser (flera CampTrac-kunder) i en och samma APP. På så sätt kan användaren ha en APP för alla platser där CampTrac används.

Läs mer om APPen >>>

Virtuella nycklar

SMS-nycklar som öppnar dörrar

SMS-nyckeln™ är virtuella nycklar (en eller flera) som du kan skicka till en användares smarttelefon via SMS. SMS-nyckeln™ visas som länkar i användarens telefon som de klickar på för att öppna en dörr kopplad till passersystemet.

Syftet med SMS-nyckeln™ är att ge en användare tillgång till en eller flera dörrar under en viss tid utan att behöva ge ut smartkort eller ge dem fysiska nycklar.

Läs mer om SMS-nycklar >>>

Virtuella nycklar för

QR-nycklar

QR-key™ är en speciell QR-kod som fungerar som en nyckel för att öppna dörrar eller barriärer. QR-nyckeln™ kan skickas till en användares smarttelefon i ett SMS eller i ett e-postmeddelande.

QR-nyckeln™ är väldigt praktisk när du vill skicka en tillfällig nyckel till en person.

Läs mer om QR-nycklar >>>

QR-kod för att checka in

Online-kortläsare

Vad är en online-kortläsare? En online kortläsare är direktansluten till vår cloudtjänst och allt i kortläsaren händer i realtid. Vad betyder realtid? Det är att som sker i kortläsaren (personer som går i dörrar, larm, uppdateringar, förändringar m.m.) skickas till och från cloudtjänsten direkt.

Dessa kortläsare behöver ström och nätverksanslutning för att fungera.

Med dessa kortläsare kan en användare öppna dörren med kort, tagg, kod, SMS-nyckel och PartnerSec APPen

Kontakta oss för att lära dig mer om våra online kortläsare.

Passersystem kortläsare med knappsats

Offline-kortläsare

Vad är en offline-kortläsare? En offline kortläsare är inte ansluten till något nätverk och kan styra dörrar och bommar med endast information lagrad på användarnas passerkort eller APP. CampTrac lagrar krypterad information i användares passerkort eller APP för att öppna en offline dörr.

Kortläsaren behöver endast ström för att att fungera. Kortläsaren har ett inbyggt relä som dras och öppnar dörren när en person visar ett giltigt passerkort.

Offline kortläsarna passar utmärkt till platser där det inte finns nätverk eller där säkerhetsbehov inte finns för realtidsanslutna kortläsare.

Kontakta oss för att lära dig mer om våra offline kortläsare.

offline kortläsare

Kortläsare med knappsats

Passersystemets kortläsare med knappsats kan användas på många olika sätt och är en av våra mest praktiska kortläsare.

Kortläsaren läser passerkort och taggar med Mifare Classic och Mifare DESFire teknik.

Med denna kortläsare kan en användare öppna dörren med kort, tagg, kod, SMS-nyckel och PartnerSec APPen.

Läs mer om kortläsaren >>>

Passersystem kortläsare med knappsats

QR-kodsläsare

Vad är en QR-kodskortläsare? QR-kodsläsarna läser QR-koder och öppnar dörrar eller andra objekt.

QR-kodsläsarna är ansluta till vår cloudtjänst och hjälper gäster och besökare att få tillgång till dörrar under en kort tid.

Vår unika QR-kodsläsare läser både QR-nycklar och Mifare Classic och Mifare DESFire kort (CSN).

QR-kodsläsaren är perfekt att användas tillsammans med våra QR-nycklar som är tillfälliga nycklar som ska skickas till en användare via SMS, email eller papper.

Läs mer om QR-nycklar >>>

qr-nyckel öppnar dörrar

Registreringsskyltskamera

Vad är en registreringsskyltskamera och hur fungerar den i passersystemet? En registreringsskyltskamera läsar av registreringsskylten på fordon och öppnar en bom eller garageport om registeringsskylten är inskriven i passersystemet.

En registreringsskyltskamera kallas ibland för en LPR kamera (License Plate Recognition) kamera eller ALPR kamera (Automatic License Plate Recognition).

I CampTrac skrivs registeringsskylten in och när bilen eller lastbilen kommer så läsar kameran av registreringskylten och kontrollerar med CampTrac att fordonet får passera.

Läs mer om registreringsskyltskameror >>>

Registreringsskyltskamera

Batteridrivna hotellås

Vad är ett batteridrivet hotellås och fungerar det? Ett batteridrivet hotellås öppnar dörren om användarens kort att programmerat att göra det.

Hotellåset är ett ellås som får sin ström av batterierna och har en inbyggd kortläsare.

Hotellåset fungerar bra för både hotellrum och konferensrum.

Läs mer om batteridrivna hotellås >>>

hotellås

Flerspråkstöd

CampTrac är ett passersystem som enkelt översätts till vilket språk som helst. Översättningverktyget är inbyggt.

Passersystemet har ett inbyggt flerspråkstöd vilket gör det mycket enkelt att översätta.

CampTrac administratören väljer språk vid inloggning.

Som standard finns CampTrac på engelska och svenska. Det kostar ingenting att översätta systemet då CampTrac låter administratören göra det själv.

Läs mer om flerspråksstödet >>>

Flerspråkstöd

Multi-site

Med CampTrac multi-site funktionalitet kan en större verksamhet skapa egna så kallade, anläggningar, i systemet till sina olika lokalkontor, och samtidigt behålla den övergripande kontrollen.

Med dessa anläggningar får varje verksamhet som har en egen anläggning, en egen värld. I anläggningen ligger deras användare, inställningar, integrationer och mycket mer.

Huvudadministratörer ser alla anläggningar (så kallad helikoptervy) medan lokala administratörer och användare ser endast sina anläggningar och data som hör till dem.

Varje anläggning har sina unika inställningar, integrationer, SMS & Email, användare och annat.

Läs mer om multi-site >>>

multi site

Öppen arkitektur

CavVisit’s förmåga att enkelt kunna integrera verksamhetens befintliga system gör att besöksprocesser kan automatiseras och verksamhetens befintliga investeringar i system går att nyttja på bästa sätt. Med CavVisit’s moderna RESTFul API kan en integration utvecklas på ett par dagar för att sedan nyttjas i flera år.

Läs mer om öppen arkitektur >>>

öppen arkitektur besökssystem och passersystem

REST API

Passersystemet har ett fullskaligt RESTFul API som låter dig skapa användare, passerkort, APP-användare, SMS-nycklar, QR-nycklar, PINkoder och mycket annat.

RESTFul API:et möjliggör realtidsfunktioner vilket ökar säkerheten och förenklar administratören och ytterligare automatiserar hanteringen av användare och deras kort (fysiska kort och virtuella kort).

Läs mer om REST API >>>

REST API

Integration till andra passersystem

En av CampTracs många styrkor är att systemet enkelt integreras till andra passersystem. Det gör att CampTrac utnyttjar redan gjorda investeringar och låter användarna använda funktionerna i CampTrac tillsammans med sitt befintliga passersystem.

Passersystemet CampTrac har flera passersystem integrerade och kan öppna dörrar med QR-nycklar, SMS-nycklar och APP.

Läs mer om integration till andra passersystem >>>

qr-nyckel öppnar dörrar

Utrymningssystem

Utrymningssystemet är ett automatiskt system för utrymning som skickar personliga meddelanden till alla personer (besökare och anställda) på anläggningen med självservice länkar där de uppdaterar egen utrymningsstatus samt bifogade instruktioner och interaktiva kartor.

Det cloudbaserade utrymningssystemet är säkert, enkelt och smidigt att använda oavsett hur många byggnader eller anläggningar du vill säkerställa. 

Läs mer om utrymningssystemet >>>

utrymningssystem

Kryptering

Passersystemet CampTrac är designat från grunden med så kallad ”end-to-end” kryptering. Det betyder att känsliga data som hanteras i systemet är krypterad i alla lägen förutom när den visas på användarens skärm.

kryptering passersystem besökssystem

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.