QR-Koder, Besökssystem och Speed Gates: En Ny Era för entrebiljetter till museum

Integrationen av QR-koder i mobila applikationer, speed gates och besökssystem har revolutionerat biljettförsäljningen och besöksinsläppet på museer. Detta möjliggör en smidigare och mer effektiv upplevelse för både besökare och museets personal när de använder QR-koder för att släppa in besökare.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Revolutionerande Museumsupplevelse med QR-Koder

Integrationen av QR-koder i mobila applikationer, speed gates och besökssystem har revolutionerat biljettförsäljningen och besöksinsläppet på museer. Dessa teknologiska framsteg möjliggör en smidigare och mer effektiv upplevelse för både besökare och museets personal när de använder QR-kod i museumssammanhang.

QR-Koder i Mobilen: En Ny Standard för Museibiljetter

Först och främst har QR-kod i mobilen blivit en bekväm och säker metod för att hantera museibiljetter. Besökare kan enkelt köpa biljetter online via museets webbplats eller en dedikerad app. Efter genomfört köp genereras en QR-kod som sparas i besökarens mobil. Denna QR-kod fungerar som en elektronisk biljett och innehåller all nödvändig information om besöket, inklusive tid och datum. Genom att använda QR-kod för museum undviker man behovet av fysiska biljetter och minskar risken för förlorade eller stulna biljetter.

Speed Gates: Effektivt Insläpp med QR-Kodsteknik

Speed gates är en annan viktig komponent i denna automatiserade process. Vid museets ingångar installeras dessa avancerade dörrar som är utrustade med QR-läsare och sensorer. När besökaren närmar sig speedgate skannas QR-koden i deras mobil automatiskt, och om informationen är korrekt och giltig, öppnar gaten sig. Detta möjliggör snabb och smidig inpassering för besökarna utan behov av manuell kontroll eller hantering av fysiska biljetter.

Besökssystemets Roll: Smidig Hantering av Museets Kapacitet

Besökssystemet är hjärnan bakom hela operationen. Det integreras med bokningssystemet och har en central databas som innehåller information om alla bokade besök, besökarnas QR-koder och museets kapacitet. När besökare passerar speedgate registreras deras ankomst i systemet, och kapaciteten uppdateras automatiskt. Detta ger museets personal realtidsöversikt över antalet besökare och möjliggör effektiv hantering av besöksflödet.

Fördelar med Automatiserad Museumsbesökshantering och QR-Koder

Denna automatiserade process har flera fördelar när det gäller att använda QR-kod på museet. För det första minskar den risken för köbildning vid museets ingångar, vilket förbättrar besökarnas upplevelse genom att minska väntetiden. Dessutom minskar den personalens arbetsbelastning när det gäller biljettkontroller, vilket frigör dem att fokusera på att ge besökarna en mer givande upplevelse inom museet. Detta system möjliggör också för museet att samla in värdefulla data om besöksmönster och preferenser, vilket kan användas för att anpassa och förbättra besöksupplevelsen på museet i framtiden.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan integrationen av QR-koder och museumsspecifika lösningar som speedgates och besökssystem automatisera och optimera biljettförsäljning och besöksinsläpp på museer. Detta skapar en smidigare och mer bekväm upplevelse för besökarna samtidigt som det underlättar för museet att hantera och optimera besöksflödet. Dessa  teknologiska framsteg är ett utmärkt exempel på hur innovation kan förbättra kulturella institutioner och göra dem mer tillgängliga för alla.

Ett besöksystem för alla

Med CavVisit skräddarsys det perfekta första bemötandet för dina besökare. Oavsett hur du vill bemöta dina besökare eller vilken information du vill delge dem så hanterar besökssystemet CavVisit det. Lita på oss. Sveriges största företag och organisationer gör det.

Nyfiken på hur vårt besökssystem kan automatisera ert museum?

Boka in ett kostnadsfritt möte! Under mötet presenterar vi systemet och dess stora variation av moduler närmare. Vi går också igenom de specifika behoven för just er organisation. Dessa ligger sedan till grund för det förslag på lösning som skulle passa för just er.Offerten är sedan lika kostnadsfri som det första mötet.

Låter det intressant?

Hör av er till oss redan idag!

Ta emot besökare automatiskt

Det cloudbaserade besökssystemet CavVisit har en inbyggd regelmotor där besöksprocesserna anpassas för varje installation och plats. Varje plats har sina, unika, regler för att automatiskt ta emot besökare.

QR-keys

QR-koder till mobilen

I den automatiserade bokningen skickar vi QR-koder till besökarnas mobiltelefon via SMS. Besökaren slipper besöksbricka och tar istället sin mobiltelefon och visar QR-koden för QR-kodsläsaren.

Rätt besökare till rätt våning

Den automatiska QR-kodslösningen guidar besökaren automatiskt till rätt våning genom en integration till hissarna i fastigheten. QR-koden fungerar endast på de våningar som besökaren har rätt att åka till.

KONE integration

Det smarta valet

Automatiska uppdateringar, webbaserade gränssnitt, inbyggda scheman, automatiska GDPR processer, kryptering, mobila nycklar och mycket annat gör att PartnerSec är det rätta valet för den obemannade reception som vill använda moderna säkerhetslösningar.

CavVisits funktioner

PartnerSecs besöksystem innehåller en rad funktioner som anpassas till varje museums behov.

Snabb och Smidig Inpassering

QR-koder gör inpasseringen vid museets speed gates snabb och smidig. Besökarna behöver bara hålla upp sina mobiltelefoner med QR-koden mot läsaren, och dörren öppnas automatiskt om informationen är korrekt. Detta sparar tid och minimerar köbildning vid ingången, vilket gör hela upplevelsen mer bekväm och effektiv.

Säkerhet och Minskad Risk för Förlorade Biljetter

QR-koder är säkra och unika för varje besökare. Detta minskar risken för förlorade eller stulna biljetter, vilket är vanligt vid användning av pappersbiljetter. Besökarna kan enkelt återskapa QR-koden om de skulle förlora sin mobiltelefon, vilket ger en extra säkerhetsnivå.

Flexibilitet och Mobilitet

QR-koder finns i besökarnas mobiltelefoner, vilket innebär att de alltid har sina biljetter tillgängliga oavsett var de befinner sig. Detta ger besökarna flexibilitet att ändra sina planer eller göra sista-minuten-besök utan att behöva gå till en biljettkassa eller vänta på att få en fysisk biljett.

Anpassningsbarhet och Information

QR-koder kan enkelt innehålla mer än bara biljettinformation. Museer kan inkludera användbar information som besökskartor, guider eller länkar till digitala utställningar i QR-koden. Detta gör det möjligt för besökarna att få mer ut av sitt besök och ökar den övergripande kvaliteten på museumsupplevelsen.

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.