Hur fungerar det?

När ett företag behöver hjälp med passersystem eller besökssystem så har det hittills varit svårt att få ett tydligt grepp över alla delar som man behöver och få ett fast pris man kan förhålla sig till. Med hjälp av vår professionella personal så guidar vi dig till rätt lösning baserat på dina behov.

Hur fungerar det?

Du väljer det du behöver

Våra system är modulbaserade vilket betyder att du väljer det du behöver. Det gör det enklare att införa och att det passar budgeten.

Hela vägen i mål

Att införa passersystem och besökssystem är en process som kräver professionell personal, projektledning, dokumentation, utbildning och överlämnande. Vi hjälper dig hela vägen från början till mål. Våra professionella projektledare och applikationsexperter tar in dina önskemål och guidar dig till en lösning som uppfyller organisationens alla krav på bästa sätt.

Hur fungerar det?

Så här gör du för att lyckas

Kontakta oss så snart du kan

När du berättat om dina önskemål så kan vi kan berätta för dig vilka möjligheter du har och skicka information så att du, i lugn och ro, kan skapa dig en idé om hur du skulle vilja att det skulle fungera för dig.

Begär offert

Med en offert kan du skapa dig en uppfattning om både tjänsterna kostnader och hur vilka resuser ett införande skulle behöva.

Införandeplan

När du bestämt dig hur du vill att det ska fungera så fastställer vi en så kallad införandeplan. Med tydliga beskrivningar och teknisk information så skapar vi tillsammans ett underlag som kommer att se till att alla parter vet vad slutresultat ska bli och hur vi ska komma dit.

Service & Support

När ditt system gått i full drift så vi säkerställt ett så kallad SLA (support och serviceavtal). Med ett SLA så garanterar vi dig en förstklassig nivå av support och service så att du vet att system kommer att fungera på bästa sätt för din verksamhet.

Väljer du PartnerSec väljer du rätt

Moderna cloudbaserade system, integrationer som automatiserar, email och SMS, krypterad data, mobila APPar, QR-koder, marknadsledande support och service, mer än 100års samlad erfarenhet av IT och säkerhetssystem.

Kontakta oss

Kontakta oss nu så hjälper vi dig till den bästa lösning för dina unika behov.

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.