Campingar & Ställplatser

CampTrac är designat för att leverera sömlös och automatiserad passerkontroll och betalningstjänster till din campingplats eller husbilspark. Vårt system är gjort för att hjälpa dig att hantera fler gäster med mindre ansträngning och ändå leverera världens bästa första intryck™. Våra molnbaserade, automatiserade lösningar är byggda för att låta gästerna sköta sig själva, minska miljöpåverkan, öka intäkter och sänka kostnader.

Hur fungerar det?

Ett kort för allt

Med ett kort eller vår APP kan gästerna röra sig fritt på campingen och få tillgång till tjänster som ingår deras vistelse alternativt köp tjänster de önskar använda såsom tvättmaskin, dusch, svartvattenhantering, minigolf, bastu med mera.

Hur fungerar det?

Cloudbaserat passersystem och betalsystem

Passersystem

PartnerSecs passersystem och betalningssystem för campingplatser och husbilsparker är ett molnbaserat system som ger säker åtkomstkontroll som du kan hantera var som helst.

Ta betalt för tjänster

Genom att använda det integrerade betalningssystemet kan du erbjuda dina gäster att betala för vad de använder såsom duschar, tvättmaskiner, färskvatten, svartvatten och mer.

Drag dittmagnetbands-kort

Lätt att införa

Ready-To-Go-boxarna innehåller all hårdvara du behöver för att sätta passerkontroll på en dörr, bom eller ställplats och kommer med ett mycket kostnadseffektivt pris.

Service & Support

Passersystemet och betalningssystemet för campingplatser och ställplatser ger dig ett komplett system till en låg kostnad och betalar för det du använder.

Minska vattenförbrukning upp till 40%

CampTrac är designat för att hjälpa campingar att minska vattenförbrukning i duschar, hundduschar, påfyllning av vattentankar och motsvarande. En CampTrac kortläsare ansluts till en magnetventil som styr flödet av vatten. När gästen visar sitt kort för kortläsaren så flödar vattnet under en förutbestämd tid till en fast kostnad. Gästen förbrukar endast det vatten de betalar för. Alla CampTrac kortläsare är 100% vattentäta och är designad för att kunna sitta inne i dusch så att gäster som betalar för dusch inte ska behöva lämna duschen när de ska betala för duschvatten.

Hur kan ett passersystem som CampTrac begränsa elförbrukningen?

Genom att ansluta en CampTrac kortläsare till ett eluttag så ser kortläsaren till att endast förse ström när kortläsaren är aktiverad. Du kan bestämma om kortläsaren ska vara aktiv visa tider på dygnet eller bara när gästen visar sitt kort, qr kod eller pin-kod. När en gäst visar sitt kort för kortläsaren så betalar gästen fast summa pengar för en fast mängd el. På detta sätt kan du vara helt säker på få betalt för elen som används och gästen betalar bara för den el de själva förbrukar.

Special dusch-läsare för miljömedvetna campingar

CampTrac erbjuder en speciell kortläsare för duschar med inbyggd pause-knapp. Denna, helt vattentäta kortläsare, erbjuder användaren att pausa sitt vattenflöde för att sedan starta det på nytt. Tanken är att gästen visar sitt CampTrac kort för kortläsaren i duschen och sköljer av sig.

När det är dags att tvåla in sig så trycker användaren på pauseknappen varpå vattnet slutar strömma och användaren kan tvåla in sig och samtidigt spara vatten. När det är dags att skölja av sig så trycker användaren på pauseknappen på nytt och vattnet börjar strömma.

 

Ta hand om miljö och ekonomin samtidigt

CampTrac ger 4 påtagliga effekter;

1. Gästerna betalar för sin egen vattenförbrukning och campingen får betalt för det vatten som förbrukas.

2. När gästerna betalar för sin egen vattenförbrukning minskar den generella förbrukningen då kostnaden för gästen blir mer påtaglig.

3. Minskad vattenförbrukning leder till förbättrad vattenmiljö och minskad generell elförbrukning då vatten måste renas i reningsverk och transporteras med elkraft innan det når slutdestinationen.

4. Miljömedvetna gäster uppskattar att campingen har tagit initiativet att minska vattenförbrukningen och får där med högre förtroende för campingen och intresset för att återvända till en miljömedveten camping är högre än de som inte erbjuder samma lösning.

Vad är CampTrac för campingar?

Med CampTrac Online kan campingägare styra access till bl.a. bommar, servicehus och stugor samt ta betalt för olika tjänster som dusch, tvättmaskin, minigolf m.m.

Programvaran är webbaserad (cloudtjänst) vilket betyder att det är enkelt att komma igång och använda systemet. Du behöver bara en webbläsare, t.ex. Edge, Chrome eller Firefox.

CampTrac ligger på internet (i molnet) vilket gör att det alltid finns backup av data. Systemet är alltid uppdaterat och tillgängligt var du än är.

Du kan också styra systemet via din smartphone! T.ex. kan du öppna bommen via CampTrac i telefonen.

Väljer du PartnerSec väljer du rätt

Moderna cloudbaserade system, integrationer som automatiserar, email och SMS, krypterad data, mobila APPar, QR-koder, marknadsledande support och service, mer än 100års samlad erfarenhet av IT och säkerhetssystem.

Kontakta oss

Kontakta oss nu så hjälper vi dig till den bästa lösning för dina unika behov.

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.