Branscher

Vi arbetar med vissa branscher mer än andra och här kan du läsa om de branscher där vi jobbat som mest med att förverkla visionen ”Världens Bästa Första Intryck™”.

Multi-Tenant

Speed gates Urban Escape

Automatiserad besökshantering i multi-tenant byggnader

Multi-tenant byggnader (hyreshus mer flera företag fördelat på flera våningar) kan vara komplexa att hantera då varje företag och organisation har sina unika regler och förutsättning för hur de vill hantera besökare. Våra cloudbaserade systemet hanterar detta enkelt tack vare att de är så kallade multi-site system. I ett multi-site system har varje företag sina unika inställningar, integrationer, besökare och mycket mer.

Läs mer här

Företag

Professionell och automatiserad besökshantering med QR-koder som också styr dörrar

Med våra cloudbaserade system hjälper vi medelstora och stora företag att automatisera besökshantering. Systemen säkerställer regel efterlevnad och hantering av processer.

Läs mer här

Myndigheter & Kommuner

Vi hjälper kommuner och myndigheter att förenkla, strukturera och automatisera besökshantering

Varje förvaltning har sina unika behov och processer för att hantera besökare. Tack vare att våra system är cloudbaserade och konfigureras för varje förvaltning och plats så kan vår plattform hantera samtliga behov för en hel kommun.

Läs mer här

Camping & Ställplats

Fler än 300 campingar använder passersystem och betalsystem från oss

CampTrac ersätter nycklar och myntautomater med ett smart kort/armband eller virtuella nycklar som skickas till en mobiltelefon. Gästen använder det smarta kortet eller sin mobiltelefon för att öppna dörrar, bommar eller få tillgång till dusch samt tvätt & torkmaskiner.

Läs mer här

Väljer du PartnerSec väljer du rätt

Moderna cloudbaserade system, integrationer som automatiserar, email och SMS, krypterad data, mobila APPar, QR-koder, marknadsledande support och service, mer än 100års samlad erfarenhet av IT och säkerhetssystem.

Kontakta oss

Kontakta oss nu så hjälper vi dig till den bästa lösning för dina unika behov.

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.