Om oss

PartnerSec är en tillverkare av molnbaserade APV-system (Access, Payment, Visitor) vilket är passersystem, betalsystem och besökssystem. Vi är ett företag med blandad personal med kunskap inom allt från innovationsutveckling till lång erfarenhet från IT- och säkerhetsbranschen.

Hur fungerar det?

Jenny Spencer

CEO, PartnerSec

”Med stort engagemang, djup kunskap och professionell personal ska vi vara marknadens ledande leverantör av passerystem, betalsystem och besökssystem.”

Om oss

Företaget

PartnerSec är en tillverkare av cloud baserade APV-system (Access, Payment, Visitor) vilket är passersystem, betallösningar och besökshantering. Vi är ett företag med blandad personal med kunskap inom allt från innovationsutveckling till lång erfarenhet från IT och säkerhetsbranschen.

Med våra produkter kan användarna öppna dörrar och andra utrymmen med mobila nycklar (virtuella nycklar) eller använda sig av RFID kort. Med våra virtuella nycklar QR-Key™, SMS-Key™ och Mobile-Key™ kan användare och besökare använda sin mobil som passerkort och besöksbricka.

Vi är idag marknadsledande inom APV-system med fler än 350 APV-kunder.

Vision

Vår vision är ”The Worlds Best First Impression™” vilket betyder att våra produkter ska ge våra kunders kunder världens bästa första intryck och det gör vi med enkelhet, säkerhet och automatisering.

Produkter

Våra flaggskeppsprodukter är APV-systemet CampTrac och det automatiska besökarhanteringssystemet CavVisit. Våra cloud-tjänster ska vara prenumerationsbaserade vilket gör det enkelt för kunderna prenumerera samt addera produkter och lösningar efter behov. All hårdvara som är kopplad till tjänsterna kommer i färdiga lådor – Ready-To-Go-Box™ som innehåller allt kunderna behöver för att installera och koppla in produkterna.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.