Företag

PartnerSecs ekosystem av cloudbaserad system från passersystem till besökssystem är byggt för att revolutionera och modernisera en företagsarbetsmiljö genom innovation, kommunikation och integration.

Ta bort overhead kostnader och minimera administration när du effektiviserar processer och förser hyresgästerna med självbetjäningsverktyg som förenklar deras vistelse.

Hur fungerar det?

Passerkontroll, Besökssystem och Utrymningssystem

Fysisk säkerhet står på alla företags agenda idag. Och frågorna är många. Hur vet vi att rätt personer är på anläggningen? Och hur många? Vilka är anställda och vilka är besökare? Vilka bilar får stå på vår parkering? Vad händer när brandlarm och utrymningslarm startar? Vem är ansvarig?

PartnerSec APV är en cloudbaserad plattform som ger svar på dessa frågor. ”A” står får Access som är passersystem, ”P” för Payment som är betalsystem och ”V” för Visitor som är besökssystem. Med en enhetlig plattform säkras inte bara anläggnings utan även alla anställda och besökare.

Cloudbaserad säkerhet för företag

Cloudbaserat Passersystem, Besökssystem och Utrymningssystem

virtual keys

Modern mobil passerkontroll

Vår unika och innovativa metod för passerkontroll fungerar sömlöst med mobila enheter så att hyresgäster och slutanvändare kan använda sina telefoner som nyckelkort för att öppna dörrar.

För att göra övergången enkel stöder alla kortläsare också nyckelkort och taggar.

SMS besökssystem

Automatisk besökshantering

Besökarna bjuds in automatiskt i det automatiska besökssystemet. Där kan de själva registera sin bil i förväg, godkänna GDPR & NDA avtal i förväg samtidigt som de får en QR-kod som hjälper dem vi incheckningen.

Ditt företag är bara så professionellt som besökarnas första intryck av det.

Låt PartnerSec APV hjälpa dig att skapa världens bästa första intryck genom att hantera professionella processer som kommunicerar ditt företags vision och guidar besökarna till rätt plats vid rätt tidpunkt.

Automatisk utrymning

Utrymningssystemet är ett automatiskt system för utrymning som skickar personliga meddelanden till alla personer på anläggningen med självservice länkar där de uppdaterar egen utrymningsstatus samt bifogade instruktioner och interaktiva kartor.

Det cloudbaserade utrymningssystemet är säkert, enkelt och smidigt att använda oavsett hur många byggnader eller anläggningar du vill säkerställa.

.

Världens Bästa Första Intryck™

Den cloudbaserade APV plattformen hjälper din verksamhet att förmedla er vision och grafiska profil till varje besökare med hjälp av de inbyggda designfunktionerna som gör att varje gäst hanteras på professionellt sätt.

Vi hjälper dig att ge dina besökare ”wow!”-effekten vid varje besök.

Med eller utan reception?

En receptionist idag är sällan en ren ”receptionist” utan mer en Office Manager. En Office Manager är en person som är ansvarig för att kontoret fungerar rent praktiskt. De organiserar allt från kaffe, konferensrum, post och bud, städtjänster och inte minst besökare.

CavVisit erbjuder företag att helt eller delvis automatisera receptionen. Vissa verksamheter kräver personalnärvaro i receptionen pga interna rutiner, identitetskontroller och motsvarande.

Många kunder vill delvis automatisera besökshanteringen och använda CavVisit som ett stöd till receptionsverksamheten. Då ställs systemet in efter de önskemålen.

Andra fastigheter vill helautomatisera receptionen och besökshanteringen och då tillhandahåller vi tjänsterna som hjälper till med det.

Alla funktioner i En Plattform

PartnerSec APV plattformen ger verksamheten verktygen för att skapa en trygg och välkomnande arbetsplats. Personalen använder moderna verktyg för att komma in på arbetaplatsen och besökare hanteras professionellt och automatiskt.
 
Med hjälpa av moderna tekniker såsom APPar, QR-koder, SMS, Email, REST API och mycket mer så tar APV plattformen din verksamhet till nästa nivå.

 

Väljer du PartnerSec väljer du rätt

Moderna cloudbaserade system, integrationer som automatiserar, email och SMS, krypterad data, mobila APPar, QR-koder, marknadsledande support och service, mer än 100års samlad erfarenhet av IT och säkerhetssystem.

Kontakta oss

Kontakta oss nu så hjälper vi dig till den bästa lösning för dina unika behov.

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.