Digitalt Kösystem

Det digitala kösystemet erbjuder användaren att få en digital kölapp i mobilen via SMS. När det är ett förutbestämt antal nummer kvar tills användarens könummer, skickas ett nytt SMS som påminner användaren om att infinna sig.

Besökarna väljer själva mellan att stanna kvar eller gå iväg och göra ärende i väntan på deras tur. I god tid skickas SMS påminnelse om att det är strax deras tur.

Kösystemet stödjer även utskrift av kölappar i papper så att systemet även passar dem som saknar mobiltelefon eller har svårt att hantera den.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Digitalt kösystem

Världens bästa första intryck

Kösystemet anpassas till varje kiosk och kund så att det fungerar på bästa sätt i er verksamhet. Med de intelligenta självregisteringskioskerna anpassas både utseende och funktion så att det digitala kösystemet fungerar för alla oavsett ålder och funktionshinder.

Det digitala kössystemet är en modul i det automatiska besökssystemet CavVisit.

Ett digital kösystem för alla verksamheter

Med CavVisit skräddarsys det perfekta första bemötandet för dina besökare. Oavsett hur du vill bemöta dina besökare eller vilken information du vill delge dem så hanterar besökssystemet CavVisit det. Lita på oss. Sveriges största företag gör det.

Flera köer i samma system

Vårt system erbjuder att sätta upp flera köer för olika ändamål. Med flera köer kan köhanteringen effektiviseras då varje kö anpassas till besökarens unika behov.

Digital kössystem från PartnerSec - Det smarta valet

Automatiska uppdateringar, webbaserade gränssnitt, inbyggda scheman, automatiska GDPR processer, kryptering, mobila nycklar och mycket annat gör att PartnerSec är det rätta valet för det företag som vill använda moderna säkerhetslösningar.

Kösystemets funktioner

PartnerSecs digitala kösystem innehåller en rad funktioner som anpassas till varje verksamhets behov.

Receptionens bästa vän

Varje kö är sin egen värld. Varje kö har sina unika inställningar, integrationer, design, SMS och påminnelser. Varje kö har sina egen design av kölapp vilket gör det enkelt för besökaren att veta vilken kö och vilket nummer som gäller för dem. Receptionen har ”helikoptervy” och ser alla köer och styr köerna från ett gränssnitt.

LÄS MER OM MULTISITE HÄR

Spårbarhet och Statistik

Ett digitala kössystem ger effektiv spårbarhet och statistik. Administratören kan ta ut rapport på enskilda köer, flera köer eller samtliga köer i systemet.

Statistiken kan exporteras till Excel, PDF, XML och flera andra format vilket gör det enkelt att presentera data på smidigt sätt.

Designade kö-kiosker

Kökiosker till det digitala kösystemet anpassas för varje installation. Design och funktion anpassas så att det passar er verksamhet.

Kökiosken kan kompletteras med inskrivningsfält. Inskrivningsfälten är till för digitala köer där besökare ska skriva in till namn, personnummer eller annan information för att få en kölapp.

Kökioskerna skräddarsys för att lyfta verksamhetens grafiska profil.

Professionella kölappar och påminnelser

Varje kö har sin egen inställning för när en påminnelse ska gå iväg. Det digitala kösystemet använder SMS med interaktiva weblänkar vilket gör att systemet passar alla användare och de behöver inte använda en APP.

Vill du ha en kostnadsfri offert av vårt kösystem?

Vi erbjuder gratis offert baserad på dina behov.
Kontakta oss för offert inom 24h!

Kösystemets funktioner

Funderar du på att använda dig av CavVisit Digitala kösystem i din verksamhet? Kontakta oss idag så skickar vi fullständiga specifikationer och bokar upp tid för demonstration.

Evakuering och uppsamling

I det digitala kösystemet finns en modul för evakuering. Om en oförutsedd händelse som kräver evakuering och uppsamling sker skickas automatiskt ett SMS som meddelar om situationen. I det meddelande som skickas framgår tydligt vad som ska göras och var man ska mötas upp. Det innehåller nämligen: 1) Utrymningskarta, 2) Information om uppsamlingsplats och 3) En bekräftelselänk genom vilken de meddelar var de befinner sig. Samtidigt som Sms:en går ut så skickas också ett mail till ansvariga för utrymningen. I mailet kan dessa personer överblicka hur utrymningen går i realtid. Något som möjliggör för att vidta snabba åtgärder om så behövs.

Kösystem och besökssystem

Många organisationer, i varierande branscher, är i behov av besökssystem för vissa typer av besökare. Vårt digitala kössystem är en modul i det automatiska besökssystemet CavVisit och kan därmed erbjuda en komplett lösning för att hantera också besökare som ska skriva in sig. Tack vare det smidiga administrativa gränssnittet kan administratören få en tydlig bild över alla besökare och digitala köer.

Hittar du inte det du söker om digitala kösystem?

Ovan nämnda funktioner är bara ett utkast av vad ett digitalt kösystem från oss kan användas till. Systemet är modulbaserat och enkelt att skräddarsy utefter en kunds specifika behov. Om du inte hittar det som just du behöver rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi erbjuder gratis demonstration av vårt kösystem till alla.

Boka din tid idag!

Digitala kösystem och Coronapandemi

Coronapandemin gjorde det tydligt att folksamlingar runt ett kösystem är förlegat och opraktiskt. Med ett digitalt kösystem från oss kan er verksamhet välja att använda digitala kölappar via SMS eller skriva ut pappersbrickor. På detta sätt kan besökare välja hålla avstånd och utföra ärenden medan de väntar på sin tur.

Boka gratis demo av digitalt kösystem idag!

Tror du att vårt digitala kösystem kan gynna din verksamhet?
Det tror vi också.

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri demonstration av CavVisit redan idag!

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag. 

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.