Waterfront automatiserar besökshantering med virtuella nycklar

Waterfront Building ägs av en av världens största fastighetsägare, MEAG från Tyskland. MEAG hade en mycket tydlig vision om hur de ville vidareutveckla Waterfront Building för sina hyresgäster och besökare. Huset ska vara en förebild i utseende och design och samtidigt ge besökarna och hyresgästerna en välkomnande känsla.

Cloudbaserat besökssystem med QR-koder öppnar speed gates och styr hissar. ​

Stockholm Waterfront

Waterfront Building i centrala Stockholm tar bort RFID-kort till förmån för molnbaserade virtuella nycklar från PartnerSec. Hittills har fastighetsförvaltarna utfärdat passerkort till besökare och hyresgäster men byter nu till virtuella nycklar i form av molnbaserad QR-Key® och Mobile-Key ™ som ingår i CampTrac APV och CavVisit.

Med de molnbaserade systemen CampTrac APV (Access control, Payment, Visitor) och CavVisit (Automatisk Besökshantering) automatiserar huset besökarhantering och skickar virtuella nycklar till användarnas mobiltelefoner istället för att använda RFID-kort.

Besökssystemet automatiserar också tillgång till vilka våningsplan besökarna får åka till. Besökssystemet är integrerat med KONE senaste hiss-system.

En av huvudpunkterna var att bli av med hantering av RFID-kortet och automatisera besökshanteringen. Tack vare ett djupgående samarbete mellan MEAG, fastighetsadministrationsteamet från NewSec och PartnerSec, har vi skapat en långsiktig lösning där vi automatiserar hanteringen av besökare samt utfärdar virtuella nycklar så att de omoderna RFID-korten kan sluta användas.

Resultatet av vårt samarbete är att vi levererar det allra senaste inom molnbaserad åtkomstteknik och automatisk besökarhantering till Waterfront, en så kallad state-of-the-art lösning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vision

Vår vision är ”The Worlds Best First Impression™” vilket betyder att våra produkter ska ge våra kunders kunder världens bästa första intryck och det gör vi med enkelhet, säkerhet och automatisering.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.