APP

Med APPen kan en användare (en person som behöver öppna dörrar på en eller flera platser) få tillgång till dörrar och bommar genom ett enkelt klick på en knapp. Användaren kan också använda en QR-kod som fungerar som ett passerkort.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Anställda, medlemmar, entreprenörer, VIP gäster

APPen är väldigt praktisk när du ge användare tillgång till dörrar och utrymmen utan att behöva vara nära och utfärda passerkort eller taggar.

APPen lämnar sig extra bra för personal, medlemmar på gym eller föreningar, tillfälliga entreprenörer och VIP gäster.

En APP - alla passersystem

APPen är en så kallad ”multi-site” APP vilket betyder att den tillåter användare att ha tillgång till flera platser (flera CampTrac-kunder) i en och samma APP. På så sätt kan användaren ha en APP för alla platser där CampTrac används.

Detta innebär att om, till exempel, användarens arbetsplats använder CampTrac som ett passersystem kommer APPen att visa ett konto som innehåller alla virtuella nycklar från arbetsplatsen och användarens gym också använder CampTrac kommer det att finnas ett till konto med nycklar för gymmet i APPEN. Om sedan användaren bokar en plats på camping kommer detta konto också visas i APPen.

APPen kan ha en obegränsad mängd konton och nycklar från olika platser som använder CampTrac och varje konto följer konto-utfärdarens unika regler och giltighetstid (arbetsplats, camping, gym, skidstuga, äldreboenden med flera).
APPen öppnar alla dörrar eller barriärer som använder CampTrac Online-kortläsare.

Enkelt och smart, eller hur? 😊

APPen är gratis att ladda ner för alla slutanvändare.

Läs då gärna mer här: https://partnersec.se/passersystem/

CampTrac speed gate passersystem

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will get back to you shortly.