Besökskiosker för alla ändamål

En besökskiosk ska hjälpa besökaren att checka in och kunna registrera sig själv. Besökskiosken ska ha modern design som följer verksamhetens grafiska profil, intuitivt gränssnitt, automatiska funktioner och smarta meddelanden som guidar besökaren rätt och meddelar besöksmottagaren om ankomst.

Besökskiosk med qr-kodsläsare och besöksetikettskrivare

Besökskiosk PS-24

PS-24 är en 24-tums besökskiosk med touchskärm och virtuellt tangentbord för placering på receptionsdisk eller monteras på vägg. Besökskiosken är designad för att automatisera incheckning, utcheckning och registering av besökare.

Besökskiosken används för incheckning av föranmälda besökare samt inskrivning av drop-in-besökare.

Pekskärmen har industriell kvalitet och erbjuder många valmöjligheter. Besökskiosken fungerar lika bra stående som liggande.

Skärmen har 4 inbyggda mikro-usb-portar som används för att ansluta kringutrustning såsom QR-kodskanner, skrivare för besöksbrickor och webbkamera för foto.

Besökskiosken levereras med en PC av industriell kvalitet monterad på baksidan av skärmen. Datorn kommer med inbyggd Wifi och en kraftfull uppsättning funktioner.

Besökskiosken är förinstallerad med det senaste operativsystemet MS Windows och besökssystemet CavVisit Cloud. Vid leverans behövs endast ström och nätverk.

Denna besökskiosk är en del av det cloudbaserade besökssystemet CavVisit. Läs mer om det cloudbaserade besökssystemet CavVisit och dess Funktioner här.

Besökskiosk PS202 med QR-kodsläsare

Besökskiosk PS1-24

PS1-24 är en besökskiosk med ett golvstativ med tydlig frontskylt (valfritt tryck på frontskylt ingår) som går att montera fast i golv eller vägg. PS1-24 bestyckas på olika sätt beroende på behov.

När besökarna är förbokade checkar de in själva med hjälp av en QR-kod på mobilen som de läser vid QR-läsaren som sitter vid sidan av skärmen och får en besöksbricka utskriven. Besöksmottagaren meddelas automatiskt via SMS eller e-post att besökaren har anlänt varpå de kan SMS:a med varandra via den säkra SMS tjänsten utan att deras mobiltelefonnummer visas för varandra.

Besökskioskens grundutförande består av en 24-tums pekskärm (touch) med industriell PC, QR-läsare, tangentbord i rostfritt stål.

Denna besökskiosk är en del av det cloudbaserade besökssystemet CavVisit. Läs mer om det cloudbaserade besökssystemet CavVisit och dess Funktioner här.

Besökskiosk PS1-24 med läsare för QR-koder och besöksbrickor.

Besökskiosk PS2-24

Besökskiosk PS2-24 är en golvstående, höj och sänkbar, besökskiosk som passar alla besökare. PS2-24 är utformad enligt rekommendationer från DHR (Delaktighet, Handlingskraft, Rörelsefrihet), f.d. Handikappades Riksförbund. Besökkiosk PS2 passar verksamheter som har regler avseende arbetsplatsmiljö som inkluderar personer med funktionshinder.

PS2-24 har en 24-tums touchskärm och virtuellt tangentbord för placering på golvet. Besökskiosken kommer med ett fast tangentbord i rostfritt stål som kan torkas av med alkoholbaserade rengöringsmedel för att ta bort bakterier och virus.

Pekskärmen är av industriell kvalitet och erbjuder många valmöjligheter. Nedre delen av kiosken har en hård plastyta där verksamhetens logotyp och budskap monteras på.

Självbetjäningskiosken kan användas för incheckning av föranmälda besökare samt inskrivning av drop-in-besökare.

Skärmen har 4 inbyggda mikro-usb-portar som används för att ansluta kringutrustning såsom QR-kodskanner, webbkamera och kroppstemperaturläsare (läser av besökarnas kroppstemperatur innan du godkänner besök, undvika eventuell Covid-19 spridning)

Kiosken levereras med en PC av industriell kvalite monterad på baksidan av skärmen. Datorn kommer med inbyggd Wifi och en kraftfull uppsättning funktioner. Kiosken är förinstallerad med det senaste operativsystemet MS Windows.

Som tillbehör kan besökskiosken kompletteras med QR-kodsläsare och skrivare för besöksbrickor, så kallad besöksbrickeskrivare.

Denna besökskiosk är en del av det cloudbaserade besökssystemet CavVisit. Läs mer om det cloudbaserade besökssystemet CavVisit och dess Funktioner här.

Besökskiosk PS2 med läsare som läser av QR-koder och skrivare för besöksettiketer.

Vi hjälper dig med marknadens modernast besökskiosker.

Vårt mål att leverera Världens Bästa Första Intryck® till dina besökare, varje dag. Kontakta oss för demonstration och offert.

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.