SMS-nycklar

Vad är SMS-nycklar?

CavVisit erbjuder en effektiv och säker lösning för att fånga besökares och anställdas uppmärksamhet genom SMS-nycklar. Genom SMS kan verksamheter skicka meddelanden med inbyggda QR-nycklar för bokningar eller påminnelser. CavVisit ger användarna valet att antingen använda sin inbyggda SMS-tjänst eller egen SMS-hårdvara.

SMS besökssystem

Fördelar med SMS-nycklar

  • Effektiv Kommunikation med Besökare och Anställda: Genom SMS-nycklar kan verksamheter snabbt och direkt kommunicera med besökare och anställda. Detta ger en effektiv och omedelbar kontakt, vilket är särskilt användbart för att bekräfta bokningar, skicka påminnelser eller dela viktig information.
  • Inbyggda QR-nycklar för Enkel Incheckning: CavVisit erbjuder inbyggda QR-nycklar i SMS-meddelanden. Besökare kan enkelt använda QR-nycklarna för snabb incheckning vid besöket. Detta minskar kötider och ger en smidig och sömlös besöksupplevelse.
  • Flexibilitet med Egen SMS-hårdvara: Företag som använder CavVisit har möjlighet att använda sin egen SMS-hårdvara för att skicka meddelanden. Detta ger en ökad flexibilitet och anpassning efter verksamhetens unika behov och krav.
  • Ökad Säkerhet och Kostnadsbesparingar: Genom att skicka SMS från egen hårdvara ökar säkerheten, då meddelanden aldrig lämnar kundens egna utrustning. Detta bidrar till att upprätthålla hög säkerhet och skydd för företagets kommunikation. Dessutom kan användningen av egen SMS-hårdvara leda till kostnadsbesparingar jämfört med externa SMS-tjänster.
  • Enkel Installation och Användning: CavVisit SMS Gateway, den lilla hårdvaran med egen antenn och SIM-kort från kunden själv, erbjuder enkel installation och användning. Detta gör det möjligt för verksamheter att snabbt komma igång med SMS-kommunikation och dra nytta av dess fördelar.

 

CavVisit SMS-nycklar ger verksamheter en effektiv och säker lösning för att kommunicera med besökare och anställda. Med inbyggda QR-nycklar i SMS-meddelanden kan besökare enkelt checka in vid besöket och njuta av en smidig upplevelse. Möjligheten att använda egen SMS-hårdvara ökar säkerheten och kan leda till kostnadsbesparingar. Enkel installation och användning av CavVisit SMS Gateway gör det enkelt att dra nytta av dess fördelar. Ta kontroll över din besökskommunikation idag med CavVisit SMS-nycklar. Kontakta oss för att skapa en säker och lockande besöksupplevelse för din verksamhet!

Vill du boka en kostnadsfri demonstration av vårt besökssystem?

Vi erbjuder gratis demo till alla som är intresserade. Kontakta oss för att boka tid redan idag!

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.