Självincheckning med QR-koder

Vad gör QR-koder?

CavVisit Besökssystem erbjuder en innovativ och smidig lösning för besöksadministration med hjälp av QR-koder. När en besökare förbokar sitt besök får de en unik QR-kod via SMS eller e-post. Denna QR-kod fungerar som en digital nyckel för besöket och möjliggör automatisk incheckning när besökaren anländer till platsen. Besöksmottagaren informeras om besökets ankomst via SMS eller e-post, och besöket kan starta med lätthet. Dessutom används samma QR-kod för besöksbrickan och utcheckning av besökaren, vilket skapar en sömlös och effektiv besöksupplevelse.

QR-kod för att checka in

Fördelen med QR-koder

  • Säker och Effektiv Incheckning: QR-koder i CavVisit Besökssystem eliminerar behovet av manuell incheckning och minskar kötider. Besökare kan enkelt använda sin unika QR-kod för att checka in automatiskt vid ankomst. Detta ger en snabb och smidig incheckningsprocess samtidigt som det säkerställer att endast behöriga besökare får tillträde.
  • Anpassad Kommunikation: Genom att skicka QR-koden via SMS eller e-post blir kommunikationen med besökaren personlig och direkt. Besökaren har alltid tillgång till sin QR-kod på sin mobil eller e-post och behöver inte oroa sig för att tappa bort den. Besöksmottagaren meddelas också snabbt och enkelt om besökets ankomst, vilket förbereder dem för ett smidigt möte.
  • Ökad Säkerhet och Spårbarhet: QR-koderna ger en hög grad av säkerhet och spårbarhet i besöksadministrationen. Varje besökare har en unik QR-kod, vilket förhindrar obehörig åtkomst och minimerar risken för dubbelbokningar. Dessutom möjliggör QR-koderna enkel utcheckning av besökaren, vilket ger en tydlig logg över besöksaktiviteter.
  • Kostnadseffektiv och Miljövänlig: Användningen av QR-koder minskar behovet av utskrivna pappersbrickor och fysiska registreringsprocesser. Detta leder till kostnadsbesparingar för utskriftsmaterial och minskar miljöpåverkan genom minskad pappersanvändning.
  • Smidig Besöksupplevelse: Sammanfattningsvis skapar QR-koder en smidig och modern besöksupplevelse för besökare och besöksmottagare. Besökare kan snabbt och enkelt checka in, meddelas via SMS eller e-post och använda samma QR-kod för besöksbrickan och utcheckning. Denna sömlösa process ger en professionell och positiv intryck av din verksamhet.

 

CavVisit Besökssystem med QR-koder revolutionerar besöksadministrationen med en säker, effektiv och miljövänlig lösning. QR-koderna möjliggör automatisk incheckning, anpassad kommunikation och ökad säkerhet samt spårbarhet. Denna kostnadseffektiva och moderna besöksupplevelse skapar ett positivt intryck av din verksamhet och lockar både besökare och besöksmottagare. Optimera din besöksadministration idag med CavVisit Besökssystem och ta steget mot en smidigare och mer effektiv besöksupplevelse. Kontakta oss nu för att dra nytta av denna kraftfulla lösning och ta din verksamhet till nästa nivå!

Vill du boka en kostnadsfri demonstration av vårt besökssystem?

Vi erbjuder gratis demo till alla som är intresserade. Kontakta oss för att boka tid redan idag!

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.