CampTrac - cloudbaserat passersystem

Vad är ett cloudbaserade passersystemet?

Ett cloudbaserat passersystem är den moderna och innovativa lösningen för att hantera dörråtkomst på ett säkert och smidigt sätt. Ett exemplariskt passersystem som framhäver dessa fördelar är CampTrac. Detta avancerade passersystem är utformat som ett IT-system och erbjuder enastående funktionalitet för att kontrollera tillträde till dörrar, oavsett om det gäller ett enskilt rum eller tusentals dörrar inom en omfattande anläggning.

Med CampTrac passersystem är det enkelt att öppna dörrar med olika metoder, såsom mobiltelefon, nyckelbricka eller passerkort. Valet ligger helt hos dig, och du kan anpassa det efter dina specifika behov. Genom att nyttja den cloudbaserade tekniken skapas en smidig användarupplevelse, där du har fullständig kontroll över vem som har tillträde till dina faciliteter.

cloudbaserat

Fördelar med CampTracs cloudbaserade passersystem

  • Automatiska backuper och uppgraderingar: CampTrac sköter alla backuper och uppgraderingar automatiskt, vilket säkerställer att dina data är säkra och att systemet alltid är uppdaterat med den senaste tekniken.
  • Tillgängligt via webbläsaren: Genom att vara tillgängligt via webbläsaren behöver du inte installera någon programvara lokalt. Du kan enkelt komma åt och hantera passersystemet var som helst, när som helst, vilket ger dig maximal flexibilitet och bekvämlighet.
  • Fullständig GDPR & Schrems II-kompatibilitet: Ditt företags datahantering är av yttersta vikt, och med CampTrac kan du vara säker på att systemet följer alla svenska lagar och regler gällande dataskydd, inklusive GDPR och Schrems II.
  • Godkänt för svenska kommuner och myndigheter: CampTrac har erhållit godkännanden för att levereras till svenska kommuner och myndigheter, vilket visar på dess tillförlitlighet och säkerhet för användning inom offentlig sektor.
  • Enastående säkerhet: Med CampTrac får du en säker och pålitlig passerkontroll som hindrar obehörig tillträde och skyddar dina tillgångar, anställda och besökare.
  • Flexibilitet och skalbarhet: Oavsett om du har ett mindre företag eller en stor organisation kan CampTrac passersystem anpassas efter dina behov. Systemet är skalbart och kan växa med din verksamhet.
  • Enkel incheckning för besökare: CampTrac erbjuder en automatisk incheckningskiosk för besökare, vilket skapar en smidig och professionell mottagning för gäster som anländer till din plats.
  • Integration med befintliga applikationer: CampTrac passersystem kan enkelt integreras med andra applikationer som du använder dagligen, vilket effektiviserar processer och automatiserar hanteringen av dörråtkomst.
  • Bred användning och anpassningsbarhet: CampTrac är en mångsidig lösning som passar för olika verksamheter och branscher, från kontorskomplex till campingplatser. Du kan skräddarsy systemet för att matcha exakt vad din organisation behöver.
  • Smidig betalningshantering: Passersystemet inkluderar en inbyggd betalfunktion, vilket gör det möjligt för dig att enkelt hantera betalningar för produkter och tjänster direkt genom passerkorten.

 

Med CampTrac cloudbaserade passersystem får du en säker, modern och flexibel lösning som förenklar hanteringen av dörråtkomst. Oavsett om du driver ett företag, en organisation eller en förening, kan CampTrac hjälpa dig att skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö. Kontakta oss nu för att ta del av denna marknadsledande lösning och upptäck hur CampTrac passersystem kan förvandla din verksamhet till det bättre.

Boka gratis demo idag!

Vill du veta mer om vårt passersystem?

Kontakta Partnersec för att få en kostnadsfri demonstration av CampTrac!

Boka demo!

Kontakta oss så återkommer vi med förslag på tid.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.