PartnerSec lanserar SMS-nycklar®

Skicka nycklar via SMS

Share This Post

Cloudbaserat passersystem som skickar nycklar via SMS

SMS-nycklar® är supersmarta och superlätta för alla som vill ge någon tillfällig access till ett eller flera objekt. SMS-nycklar är virtuella nycklar som skickas som ett SMS till en person som kan använda dem för att öppna en dörr, garagedörr, grind, bom eller annat objekt.

SMS-nycklar® är extra väl lämpade att använda under COVID-19 pandemin då den helt eliminerar personlig interaktion till skillnad från passerkort eller fysiska nycklar.
SMS-nycklarna® kan förlängas, återkallas och på annat sätt ändras när som helst. Varje gång en SMS-nyckel används loggas det i CampTrac APV-systemet i realtid.
SMS-nycklarna® är det senaste tillägget till det molnbaserade CampTrac APV-systemet (Access, Payment, Visitor).

SMS-nycklar® för logistikbranschen

En administratör kan skicka en SMS-nyckel till en lastbilschaufför och när föraren anländer för att ladda eller lossa så låser föraren upp grinden med SMS-nyckeln från sin mobiltelefon. Och tack vare CampTrac RESTful API kan Logistik & Färdplaneringssystem integreras i CampTrac för att automatiskt utfärda SMS-nycklar.

SMS-nycklar® för Facility Management-industrin

En fastighetsansvarig person kan utfärda en tidsbegränsad SMS-nyckel® från det webbaserade CampTrac-systemet till en entreprenör som kommer att utföra arbete på en anläggning. SMS-nyckeln kan förlängas eller återkallas när som helst. Detta innebär att all tillgång till alla faciliteter kommer att hanteras centralt och via SMS istället för passerkort, fysiska nycklar eller APP. Och med CampTrac RESTful API kan Facility Management-systemet integreras automatiskt för att utfärda SMS-nycklar®.

SMS-tangenter® för hemsjukvård

SMS-nycklar® kan utfärdas till en vårdgivare som gör hembesök. Det betyder att inga fysiska nycklar eller RFID-kort behöver distribueras.

SMS-nycklar® för telekombranschen

SMS-nycklar® kan användas för att ge tillfällig tillgång till 4G / 5G servicebyggnader till entreprenörer. SMS-nycklarna® är så snabba att entreprenören kan stå framför servicebyggnaden, ringa en administratör och be om en SMS-nyckel och några sekunder senare har entreprenören nyckeln, var som helst i världen.

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business – PartnerSec

”SMS-nyckel kommer för alltid att färändra hur tillfälliga nycklar utfärdas och hanteras. Utan behov av personlig interaktion och direkt utfärdande av nycklar kommer de bli en permanent ersättning av fysiska nycklar och RFID-kort för temporär access till byggnader.

LÄS FLER NYHETER

Exempel besökskiosk Sollentuna kommun

Sollentuna kommun väljer besökssystem från PartnerSec

Sollentuna kommun väljer besökssystem från PartnerSec PartnerSec vinner upphandling av besökssystem till Sollentuna kommun. Upphandlingen avser ett cloudbaserat besökssystem för nya kommunhuset, Turebergshuset, där Sollentuna

access control

PartnerSec etablerar sig i Nordamerika via partner

PartnerSec etablerar sig i Canada, Barbados och Australien via partner. PartnerSec har skrivit ett partneravtal med DigitalRez (https://www.digitalrez.com/) om att integrera PartnerSec’s cloudbaserade APV plattform

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.