Paxess med Turbo2an

Paxess bildades 2001 och har kontor i Piteå och Östersund.

Paxess AB utvecklar bokningssystemet Turbo2an som är en anpassad programvara för camping och turistanläggningar. Paxess integrationen med CampTrac Cloud hanterar passerkort. Läs mer här: Turbo 2an

Hur integreras Turbo2an med CampTrac passersystem?

 

Passerkort med pengar på. När en hotellgäst eller campinggäst checkar in på sitt boende kan Turbo2an utfärda ett CampTrac kort som fungerar som passerkort för gästens boende samt betalkort på hotellet/campingen.

CampTrac kortet som utfärdas automatiskt från Turbo2an fungerar under hela gästens vistelse i både rummet och i samtliga servicehus, duschar, bommar och andra platser där campingägaren använder CampTrac kortläsare. När kortet utfärdas från Turbo2an så kan det laddas pengar på kortet som gästen kan använda för att duscha i CampTrac Offline kortläsare som styr varmvatten för dusch, betala för att tvätta i tvättmaskiner och betala för att använda CamperClean för hantering av svartvatten och avloppsvatten.

Turbo2an är fullt kompatibel med CampTrac Cloud laddningsstation. I laddningsstationen kan gästen, själv, se sitt saldo på kortet och ladda på mer pengar vid behov med hjälpa av Swish och VISA/Mastercard. Kvittot skickas till gästen via mail så laddningsstationen är helt underhållsfri. 

CampTrac Cloud laddningsstation är gjort för att sitta utomhus och är helt vattentätt och skyddad från värme och frost. Den monteras med fördel utanför receptionen eller vid varje servicehus där gästerna sköter sin korthantering själva.

Bli integrationspartner idag!

Vi vill utforska möjligheter med dig – hjälp oss med vårt mål att leverera Världens Bästa Första Intryck®.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.