Planyo

Planyo utvecklas och underhålls av Xtreeme Sagl. Vi är ett schweiziskt företag grundat 1997 och har sedan dess kontinuerligt skapat högkvalitativ programvara och webbtjänster som används av organisationer som NASA, Europeiska kommissionen, ESA, USA:s militär, IBM, Intel, Microsoft med flera.

Planyo integrationen med CampTrac Cloud skickar ut QR-nycklar (unika QR-koder), Pinkoder och SMS nycklar till gästernas mobiltelefoner.Läs mer här: Planyo

Hur integreras Planyo med CampTrac passersystem?

 

PIN koder istället för passerkort. När en hotellgäst eller campinggäst utför en bokning i webtjänsten för Planyo så skapar Planyo automatiskt en unik 6-siffrig PIN kod som skickas till gästen via SMS och e-post. PIN koden används på CampTrac Cloud systemets online anslutna kortläsare med knappsats för att öppna dörren till gästens boende samt olika faciliteter som gästen har tillgång till. Om gästen ändrar eller förlänger sin vistelse så uppdateras automatiskt PIN kodens giltighetstid. Tack vare att PIN koden är unik per gäst så är pinkoderna spårbara och enkla stänga av om problem skulle uppstå. PINkoden skickas ut i god tid innan ankomst så att gästen kan sköta sig själv. Det betyder också att gästen kan ankomma till anläggningen trots att det är stängt. Med pinkoden får sedan gästen tillgång till aktuell service på anläggningen. Lösningen hanterar även vanliga passerkort på samma sätt som pinkod.

Fördelar med denna lösning är att den är enkel att införa, enkel att underhålla, erbjuder fullständig spårbarhet, kostnadseffektiv och en långsiktigt hållbar lösning.

SMS-nycklar som skickas till gästens mobil istället för passerkort. När en hotellgäst eller campinggäst utför en bokning i webtjänsten för Planyo så skapar Planyo automatiskt en unik SMS-nyckel som skickas till gästens mobiltelefon via SMS. SMS-nyckeln™ är virtuella nycklar (en eller flera) som visas som knappar i användarens telefon som de klickar på för att öppna en dörr. Syftet med SMS-nyckeln™ är att ge en användare tillgång till en eller flera dörrar under en viss tid utan att behöva ge ut smartkort eller ge dem fysiska nycklar. SMS-nycklarna skiljer sig från pinkoder på det sättet att de är svårare att dela med sig av och ger något högre säkerhet än pinkoder.

Planyo skickar QR-koder till gäster som fungerar som passerkort i CampTrac Cloud QR-kodsläsare. När gästen gör en bokning i Planyos bokningssystemet så skapar Planyo automatiskt en QR-nyckel i CampTrac Cloud. Ett par dagar innan gästens ankomst till hotellet eller campingen så skickar Planyo automatiskt ut QR-nyckel till gästen via SMS och E-post. QR-nyckel är en speciell QR-kod som fungerar som ett passerkort i CampTrac Clouds qr-kodsläsare.

Fördelar med denna lösning är att den är enkel att införa, enkel att underhålla, erbjuder fullständig spårbarhet, kostnadseffektiv och en långsiktigt hållbar lösning.

Bli integrationspartner idag!

Vi vill utforska möjligheter med dig – hjälp oss med vårt mål att leverera Världens Bästa Första Intryck®.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med en offert.